Tietokone- ja puhelinhuolto

kun tietokoneesi tai puhelimesi tarvitsee huoltoa

Me huollamme tietokoneesi tai puhelimesi mallista riippumatta, käyttökuntoon nopeasti ja edullisesti.

Me teemme laitteellesi vikaselvityksen sekä aika- ja kustannusarvion, jonka ilmoitamme Sinulle ennen huoltotoimenpiteisiin ryhtymistä.

Huoltotyöt ja varaosat on hinnoiteltu rehdisti ja avoimesti, joten voit huoletta asioida meillä ilman pelkoa yllättävistä piilokustannuksista.

iPhone-huolto ja korjaus saatavilla alkuperäisillä Apple® varaosilla

iPhone huolto alkuperäisillä varaosilla? Kuulostaa aika hyvälle, eikö vain?

DigiAura tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita iPhone-huolto ja korjaustyöhön joko alkuperäisen Apple iPhone varaosan tai edullisemman, mutta laadukkaan tarvike-varaosan!

iPhone huolto alkuperäisellä varaosalla takaa, että kaikki ominaisuudet säilyvät eikä puhelimesi herjaa vaihdetusta varaosasta.

Mikäli iPhone korjaus tehdään laadukkaalla, mutta edullisemmalla tarvike-varaosalla, annamme saman takuun kuin alkuperäiselle varaosalle, mutta iPhonesi voi herjata varaosaa tai menettää jopa ominaisuuksia.

Samsung-huolto alkuperäisillä varaosilla

DigiAura eroaa monista muista puhelinhuoltoliikkeistä siinä, että käytämme Samsung-huoltotöissä alkuperäisiä Samsung-varaosia.

Alkuperäinen Samsung-varaosa takaa laadukkaan ja huolettoman lopputuloksen. Samsung-puhelinhuolto tehdään alkuperäisillä varaosilla, tarvittavilla työvälineillä ja koulutettujen mekaanikkojen toimesta.

Tarjoamme puhelimellesi markkinoiden parhaat varaosat ja asiantuntevan osaamisen!

DigiKäynti - Huolto tulee myös luoksesi

Sinun ei tarvitse raahata tietokonetta ja lisälaitteita liikkeeseemme, vaan teemme tarvittavat huoltotoimenpiteet mahdollisuuksien mukaan myös kotonasi tai esimerkiksi työpaikallasi. Me voimme tarvittaessa myös noutaa viallisen laitteesi ja palauttaa sen Sinulle huollettuna.

Haluamme tehdä yhteydenoton ja asioinnin mahdollisimman vaivattomaksi ja huolettomaksi. Voit tilata palvelun täyttämällä oheisen lomakkeen, sähköpostilla tai soittamalla. Me DigiAurassa emme puhu tekniikkajargonia, vaan ihan ymmärrettävää suomen kieltä.

DigiKäynti palvelee asiakkaitamme Turun seudulla.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00