Digitointi

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Tallenteet digitaaliseen muotoon

Siirrämme vanhat tallenteet digitaaliseen muotoon asiakkaan tarpeet huomioiden. Digitointi suoritetaan jatkuvasti päivitettävällä ammattilaitteistolla, joka takaa erinomaisen laadun. Vanhoilla tallenteilla olevan materiaalin katselu ja pelkkä ajan kuluminen aiheuttavat sisällön laadun jatkuvan heikkenemisen.

Digitoimalla materiaali säilyy hyvälaatuisena turvassa pitkään sekä on käytettävissä monenlaisilla laitteilla.

Kaitafilmit

Kaitafilmit digitoidaan teräväpiirtolaatuisena (HD/2K) skannaustekniikalla. Filmimateriaali voidaan siirtää ulkoisille muisteille, DVD- tai Blu-ray -levylle.

Lisämaksusta mm. siistimme heikkolaatuista materiaalia mekaanisesti ja digitaalisesti jälkikäteen (värivirheet, liitoskohdat, kohina yms.), editoimme materiaalia toiveiden mukaan tai lisäämme taustamusiikkia.

Videot

Videot digitoidaan ja taltioidaan muistitikulle MPEG4-tiedostomuodossa, jolloin ne toimivat hyvin taulutelevisiossa ja tietokoneessa. Digitoitu videomateriaali voidaan taltoida myös kansitetuille DVD / Blu-ray -levyille, kiintolevyille tai verkkoon.

Lisämaksusta editoimme materiaalia toiveiden mukaan tai selvitämme kopiointimahdollisuuden tekijänoikeuden haltijalta.

Äänitteet

Äänitallenteet digitoidaan ja taltioidaan MP3 / WAV-muotoisina ulkoisille muisteille, audio-CD -levyille tai verkkoon.

Lisämaksusta teetämme äänitteille mm. kappalejaon, selvitämme kopiointimahdollisuuden tekijänoikeuden haltijlta, poistamme taustakohinaa, kuvalliset levynpinnat/-kannet tai editoimme käsikirjoituksen mukaisen koosteen.

Kuvat ja dokumentit

Kuvat ja dokumentit skannataan kokonaisuuksina esim. dia-lippaittain tai albumeittain ulkoisille muisteille, CD/DVD-levylle tai kuvapankkiin verkkoon.

Kuvat ja dokumentit puhdistetaan mekaanisesti ennen skannausta ja digitaalisesti (ICE) skannauksen aikana. Skannauksen yhteydessä kuville voidaan tehdä värinpalautus ja valotuksen korjaus sekä dokumenteille tekstintunnistus (OCR).

Digipalvelu Aura Oy

Avoinna

Ma-Pe 09.00–18.00

LA 10.00–16.00

Su Suljettu

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00