Xiaomi Smart Doorbell 3

99,99  (80,64  ALV0%)

Turvallinen arki

Xiaomi Smart Doorbell 3: lla on kaikki, mitä etsit ovikellosta. Korkealaatuisen kameran ansiosta, jolla on laajakulma, saat nyt panoraamanvalvonnan etuoven edessä olevasta alueesta. Lisäksi ovikello toimii etänä älypuhelimen kautta, joten voit seurata kotiasi missä tahansa ja milloin tahansa. Xiaomi Smart Doorbell 3 on myös varustettu 4 infrapunavalolla, mikä varmistaa selkeät kuvat jopa heikossa tai ilman valoa.

AI -tekniikka ja ääni

Antureilla ja AI -tekniikalla varustettu ovikello poimii epänormaaleja liikkeitä ja lähettää suorat viestit älypuhelimeesi, kun se havaitaan. Lisäksi ovikellot nauhoittivat videoita jopa 3 päivän ajan! Rakennettu litium -akku auttaa parantamaan kestävyyttä. USB-C  lataus on nopeaa ja helppoa.

Kaksitie viestintä

Se, mikä tekee Xiaomi Smart Doorbell 3: sta todella mahtavan, on kaksisuuntainen yhteys. Rakennetun mikrofonin ja kaiuttimien ansiosta voit helposti keskustella ovella olevan henkilön kanssa. Puhelimen kautta voit valita normaalin äänen puhumisen, pelleäänellä tai kuulostaa vanhemmalta mieheltä. Ovikello on suunniteltu yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi keskittyen.

Varastossa, toimitus 1–3 päivää.

Tuotetunnus (SKU): DA_1812130817 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Xiaomi Smart Doorbell 3
99,99  (80,64  ALV0%)