Reolink E1 Zoom 3x optinen etäohjattava sisäkamera

109,00 

Etäohjattava valvontakamera sisäkäyttöön optisella zoomilla.

Toimitus 3–7 päivää.

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Reolink E1 Zoom on etäohjattava valvontakamera sisäkäyttöön

Reolink E1 on helppokäyttöinen langaton IP-valvontakamera sisäkäyttöön. Kameran käyttöönotto käy helposti älypuhelimeen asennettavan sovelluksen avulla eikä vaadi erikoisosaamista. Kamera toimii langattomassa Wlan-verkossa ja sitä voidaan myös ohjata etänä.

Myös kameran hallinta ja käyttäminen on helppoa suoraan mobiililaitteesta tai tietokoneelle asennettavasta ohjelmasta ja yhteys toimii kaikilla Internet-yhteyksillä.

Kamera tallentaa liikettä havaittuaan videota muistikortille tai vaihtoehtoisesti siirtää videotiedostot FTP:llä. Kamera myös hälyttää liikkeestä älypuhelimeen ja/tai sähköpostiin. Tallennuksen lisäksi kamerasta voidaan katsoa live-videota aina halutessa – äänen kera!

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tarkka 5 Megapikselin SuperHD video
  • 3x optinen zoom, kuvakulma 48° – 98°
  • Langaton toiminta 2.4 & 5 GHz Wi-Fi-verkossa
  • Etäohjattava: kääntö, pyöritys ja zoom
  • Tallennus laitteen muistikortille tai FTP:llä
  • Hälytykset älypuhelimeen tai sähköpostiin
  • Live-video
  • Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin
  • Suomenkielinen mobiiliohjelma

Etäohjattava PTZ-valvontakamera sisäkäyttöön

Reolink E1 Zoom valvontakamera on pienikokoinen sisäkäyttöön tarkoitettu etäohjattava valvontakamera. Langaton valvontakamera on helppo asentaa ja siirrellä paikasta toiseen. Kamera tarvii toimiakseen verkkovirran sekä langattoman Wlan-verkon. Etäohjauksen ansiosta kameraa voidaan kääntää ja pyörittää etänä sekä zoomata. Kamerassa on myös kaksisuuntainen ääni eli mikrofoni ja kaiutin.

Tarkka 5 Megapikselin SuperHD videotarkkuus ja 3x optinen zoom

Reolink E1 zoom valvontakamera tallentaa terävää 5 Megapikselin SuperHD-tarkkuista videota 20 fps nopeudella. Yökuvausta varten kamerassa on infrapunavalo, joka kantaa jopa 12 metrin päähän asti.

Kameran kolminkertainen (3x) optinen zoom, jonka avulla kuvattavaa aluetta on helppo rajata. Kameran kuvakulma on 48° – 98°.

Tallennus muistikortille tai siirto FTP:llä

Valvontakamera tallentaa videot muistikortille, josta niitä voidaan katsella älypuhelimella tai Internet-selaimella mistä päin maailmaa tahansa. Tämän lisäksi kamerasta voidaan katsoa live-videota aina halutessa. Muistikorttitallennuksen lisäksi kamera voi ladata videotiedostot FTP-yhteydellä esim. verkkolevylle tai palvelimelle.

Hälytys älypuhelimeen tai sähköpostiin

Reolink E1 Zoom valvontakamera hälyttä halutessasi älypuhelimeen tulevalla ilmoituksella tai sähköpostiin. Saat reaaliajassa tiedon, mikäli kamera on havainnut liikettä ja alkanut tallentaa videota. Voit myös katsoa live-videota kohteesta.

Älylaitteeseen ladattava ilmainen sovellus toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Yhdellä sovelluksella voidaan hallita useita eri Reolink-kameroita. Kameran käyttöoikeuden voi jakaa myös muille käyttäjille, jolloin yhtäaikaisia käyttäjiä voi olla enintään kahdeksan.

Reolink E1 Zoom 3x optinen etäohjattava sisäkamera
109,00