GREEN DEVIL Shield LD -kuulonsuojaimet Bluetooth® 5.3 Teknologialla, EN352, SNR 32dB

119,00  (95,97  ALV0%)

  • Paras kuulonsuojaus: GREEN DEVIL Shield LD tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden, vakauden ja mukavuuden vallankumouksellisen suunnittelunsa ansiosta. EN352-sertifikaatin mukaan tämä tuote osoittaa hämmästyttävän melunvaimennusominaisuudet jopa 32 SNR:ään, mikä varmistaa kuulosuojauksen, joka ylittää kaikki odotuksesi erilaisissa melutilanteissa.
  • Älykäs IAL-teknologia: tunnistaa varoitusmerkit ja suojaa kuulosi ajoissa, mahdollistaen kuitenkin kommunikoinnin muiden kanssa.
  • Voimakkaampi melunvaimennus: Irrotettavalla joutsenkaulamikrofonilla voit nauttia selkeästä ja häiriöttömästä viestinnästä jopa meluisissa ympäristöissä. Uusimman Bluetooth 5.3 -teknologian tuki takaa vakaan ja nopean tiedonsiirron sekä puhelun laadun työskennellessäsi. Luo hiljainen ja tehokas työympäristö!
  • Puhdasta äänentoistoa: Uppoudu musiikin maailmaan Green Devil Shield LD:llä, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan äänikokemuksen korkealaatuisen mikrosirun ja korkealaatuisen kaiuttimen ansiosta. Pehmustettu pääpanta ja superpehmeät muistivaahtomuovikorvatyynyt takaavat pitkäkestoisen mukavuuden ja tarjoavat samalla parhaan kuulonsuojauksen. Nauti erinomaisen äänenlaadun ja mukavan pukemisen täydellisestä yhdistelmästä
  • Monipuoliset kuulonsuojaimet: GREEN DEVIL Shield LD ei vain kiinnitä huomiota toimivuuteen, vaan tarjoaa myös äärimmäisen käyttökokemuksen. Sen ergonomisesti suunnitellut hallintalaitteet mahdollistavat helpon käsittelyn myös käsineillä. Tehokas 1000 mAh akku takaa jatkuvan suojan kellon ympäri. Lataus on helppoa ja turvallista USB Type-C -portin kautta.

Varastossa, toimitus 1–3 päivää.

Tuotetunnus (SKU): DA_7328740902 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Saatat myös pitää...

GREEN DEVIL Shield LD -kuulonsuojaimet Bluetooth® 5.3 Teknologialla, EN352, SNR 32dB
119,00  (95,97  ALV0%)