BlueParrott B550-XT, Bluetooth-monoKuulokkeet

199,00  (160,48  ALV0%)

-Melunvaimennus 96 %
-Puheaika yli 24 tuntia
-Valmiusaika yli 400 tuntia
-Puheohjaus pitää kädet vapaana
-Suoratoistaa GPS-ohjeita ja mediaa
-Langaton kantama jopa 100 m
-Käyttö täysin ilman käsiä
-Veden- ja pölynkestävä: IP54
-Bluetooth-versio 5.0

Toimitus 3–30 päivää.

Tuotetunnus (SKU): 500004 Osastot: ,

Kuvaus

Voit aloittaa puhelun yksinkertaisesti puhumalla, kun käytössäsi ovat maailman ensimmäiset kokonaan puheohjatut Kuulokkeet>Bluetooth. Taustamelu vaimenee 96 %, joten keskustelut ovat juuri niin laadukkaita kuin olet halunnut. Sinut kuullaan aina, olipa ympäristösi miten meluisa tahansa.

Kuulokkeiden rakenne on vankka, ja ne on rakennettu kestämään. Rakenteen IP54-luokitus suojaa sitä vesi- ja pölyvaurioilta, joten jouduitpa päivän mittaan minne tahansa, työnteko ei estä luotettavaa yhteyttä puheluihin, GPS-ohjeisiin ja musiikkiin. Koskapa puheaikaa on jopa 24 tuntia ja valmiusaikaa yli 400 tuntia, keskusteluja ei tarvitse jättää kesken.

Nämä Kuulokkeet>Bluetooth ovat viidennen sukupolven langattomat Bluetooth-Kuulokkeet>Bluetooth, joita on mukava käyttää aamusta iltaan. Sangan lisäpehmuste ja entistä suurempi ja paremmin pehmustettu korvakuppi varmistavat, että Kuulokkeet>Bluetooth tuntuvat mukavilta tien päällä. Kun tarvitset kädet vapaaksi töitä tehdessäsi, voit aktivoida Kuulokkeet>Bluetooth ja hallita puheluja, GPS-ohjeita, musiikkia, puheavustajia ja muita toimintoja pelkästään puhumalla. Täysin ilman käsiä toimivien kuulokkeiden ansiosta voit keskittyä käsillä olevaan tehtävään. Suositulla Parrott Button -painikkeella kuulokkeisiin voi lisätä yhdellä painikkeella toimivia suosikkitoimintoja. Pikavalintanumerot, mykistys ja push-to-talk-toiminnot helpottavat ja nopeuttavat pääsyä keskusteluihin.

BlueParrott B550-XT, Bluetooth-monoKuulokkeet
199,00  (160,48  ALV0%)