One4All Zapper -yleiskaukosäädin

29,90  sis. alv 24%

-Suuret painikkeet, joissa eri värit eri toiminoille
-Omat painikkeet digiboksille ja televisiolle
-Helppo asennus
-Ergonominen muotoilu ja mukava pitää kädessä
-Täydellinen TV-kaukosäädin kanava- ja äänenvoimakkuuspainikkeineen. Omat painikkeet digiboksille ja televisiolle, synkronointi säilyy aina. Suuret painikkeet värikoodeineen kertovat mitä painikkeet tekevät, vaaleat televisiota ja tummat digiboksia varten.

1 jäljellä, toimitus 1–3 päivää. (jälkitoimitus)

Tuotetunnus (SKU): 660017 Osastot: ,

Kuvaus

TV Zapper -kaukosäädin on ihanteellinen käytössä, siinä on vain ne painikkeet, joita tarvitaan. Yleiskäyttöinen TV Zapper on erittäin hyvin suunniteltu ergonomisesti: siitä saa mukavan otteen, ja se pysyy vakaasti paikoillaan pöydällä. Sen mukana tulee myös rannehihna. Tämä kaukosäädin sopii kaikille, jotka haluavat yksinkertaistaa monimutkaisten laitteiden hallintaa.

Yhteensopiva kaikkien tuotemerkkien kanssa. TV Zapper pystyy tarvittaessa ohjaamaan television lisäksi digiboksia ja kaiuttimia. Kaksi eri virtapainiketta varmistaa, että tiedät aina, minkä laitteen käynnistät tai sammutat.

Käyttöönotto sujuu helposti manuaalissa esitettyjen koodiavainten avulla. Yksinkertaisen oppimisominaisuuden avulla voit siirtää toimintokäskyjä muista laitteista TV Zapper -kaukosäätimeen.

Optimaalista navigointia varten painikkeet ovat suuria ja värillisiä, joten tiedät, mitä laitetta ohjaat.

Lisätiedot

Merkki

One4All Zapper -yleiskaukosäädin
29,90  sis. alv 24%