Apple Iphone puhelinten tiedostojen pelastus

300,00  (241,94  ALV0%)

Tiedostojen pelastuskorjauksessa huomiomme keskittyy ainoastaan siihen, että saamme tiedostosi turvaan puhelimen emolevyltä. Puhelimen toiminnallisuus on toissijaista.

Tiedostojen pelastus useammasta kuin yhdestä laitteesta? Kysy tarjousta!

Ei tiedostoja = Ei maksua!

Jos emme saa puhelimen tiedostoja pelastettua, veloitamme vain mahdolliset kulut laitteen postituksesta.

Varastossa, toimitus 1–3 päivää.

Tuotetunnus (SKU): DA_3831414063 Osastot: ,

Kuvaus

Puhelimen varmuuskopiointi pilvipalveluun kannattaa aina pitää aktiivisena, jotta kaikki tärkeät kuvat ja tiedostot pysyisivät tallessa. Varmuuskopio kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin myös iTunes -ohjelmalla. Näin varmistat, että puhelimestasi on mahdollisimman tuorein varmuuskopio.

Joskus varmuuskopio jää kuitenkin syystä tai toisesta tekemättä, mikä on harmillista, jos puhelimen emolevy vaurioituu vakavasti. Kun tarvitset kallisarvoiset lomakuvat tai muita tärkeitä tiedostoja rikkinäisestä laitteestasi, me saamme ne sinulle takaisin.

Laitevalmistajien takuuhuollot tarjoavat perushuoltoa, kun puhelimesi menee epäkuntoon esimerkiksi valmistusvian vuoksi, mutta entä jos puhelinta ei voida enää korjata ja puhelimen sisälle jää tärkeitä kuvia ja muita tiedostoja? Vakuutusyhtiö voi myös korvata pahoin vaurioituneen puhelimen, mutta menetettyjä tiedostoja ei vakuutusyhtiökään pysty korvaamaan. Jääkö sitten kaikki tärkeät kuvat ja tiedostot ikuisiksi ajoiksi bittiavaruuteen, josta niitä ei enää saa takaisin? Tässä kohtaa me astumme kuvioon ja pelastamme tiedostot puhelimesi emolevyltä, eli teemme sen, jota valtuutettu huoltokin piti mahdottomana!

iPhone -puhelimissa luodut tiedostot salataan ja tallennetaan emolevyssä olevalle muistisirulle. Puhelimen muistisirulla olevia tiedostoja on mahdotonta purkaa erillisellä laitteella vahvan kryptauksen vuoksi. Sellaista laitetta ei valitettavasti ole olemassa, joka tämän kryptauksen avaisi. Siksi ainoa tapa saada kuvat ja muut tiedostot ulos puhelimesta, on emolevyn korjaaminen riittävän toimivaksi, jotta polku dataan on mahdollinen.

Teemme emolevyjen vianmääritykset ja korjaukset mikroskoopin sekä mikrojuotostekniikan avulla. Pelastamme tiedostot myös USB-muistitikuilta ym. laitteista. Kysy lisää!

Apple Iphone puhelinten tiedostojen pelastus
300,00  (241,94  ALV0%)