Samsung Galaxy Xcover 4S 32Gt, älypuhelin musta

269,00  sis. alv 24%

5″ HD -näyttö
Neliydinprosessori (2,3 GHz + 1,7 QHz)
Takakamera: 16 MP f/1,7
Etukamera: 5 MP f/2,2
3 Gt RAM, 32 Gt ROM + microSD korttipaikka
Vaihdettava 2 800 mAh akku
Kestävä rakenne: IP68-luokitus, MIL-STD-810G
USB-C lataus

Toimitus 2–14 päivää.

Tuotetunnus (SKU): 950001 Osastot: ,

Kuvaus

Samsung Galaxy XCover 4S on päivitetty versio aiemmasta XCover 4 -mallista. Se sisältää nyt tehokkaamman suorittimen, parannetun kameran ja enemmän tallennustilaa. Puhelin on rakennettu kestäväksi ja se sisältää IP68-luokituksen, jonka ansiosta puhelin kestää upotuksen veteen 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi. Laite on läpäissyt myös Yhdysvaltain armeijan kehittämän MIL-STD 810G -standardin lujuustestit. Voit siis luottaa, että XCover 4S selviää myös haastavistakin olosuhteista.

Erinomainen älypuhelin työmaalle

XCover 4S sisältää fyysiset valikko-, koti- ja takaisin-painikkeet, sekä Glove Touch -toiminnon joka lisää näytön kosketusherkkyyttä. Nämä ominaisuudet mahdollistavat puhelimen käytön, vaikka työhanskat kädessä. Voit tehdä puhelimesta yksilöllisemmän muokkaamalla sivupainikkeen toimintoja saat liitettyä siihen pikavalintoja, usein käyttämiäsi sovelluksia tai toimintoja. Et myöskään eksy pimeässä, sillä laite sisältää erittäin kirkkaan LED-salaman, joka toimii myös taskulamppuna.

Nappaa yksityiskohtaisia kuvia ja videoita

Puhelimen pääkamerasta löytyy 16 MP:n linssi joka tallentaa kuvat ja videot yksityiskohtaisina ja terävinä. Kamera sisältää lisäksi suuren f/1,7 aukon, joten saat otettua onnistuneita kuvia myös hämärässä. XCover 4S:n 32 Gt:n tallennustilaan mahtuu runsaasti kuvia ja videoita ja voit tarvittaessa laajentaa muistikapasiteettia erikseen myytävällä microSD-muistikortilla.

Vaihdettava akku

2 800 mAh:n akku kestää käytössä pitkään. Akku on myös mahdollista vaihtaa, joka pidentää laitteen käyttöikää merkittävästi.

Turvallinen käyttää

Samsung Knox -tietoturva varmistaa laitteen turvallisen ja huolettoman käytön.

Samsung Galaxy Xcover 4S 32Gt, älypuhelin musta
269,00  sis. alv 24%