HONOR MAGICWATCH 2 46MM NAHKAISELLA RANNEKKEELLA, FLAX BROWN

199,00  (160,48  ALV0%)

Akun kesto jopa kaksi viikkoa

15 ulko- ja sisätilojen aktiviteettia
Juoksuharjoitukset

Sykkeenseuranta uidessa

Käytä älykelloasi kuten puhelinta – Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni

Kaksitaajuinen satelliittipaikannusjärjestelmä

Toimitus 3–30 päivää.

Tuotetunnus (SKU): DA_4618115441 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Akun kesto jopa kaksi viikkoa Lisää suorituskykyä 24/7. MagicWatch 2 käyttää Huawein itse kehittämää Kirin A1 -järjestelmäpiiriä, joka mahdollistaa entistä pidemmän akun keston ja paremman käyttäjäkokemuksen.
Personoidut kellotaulut Ajan näytön lisäksi voit personoida MagicWatch 2:n kellotaulun kuvillasi. Laitteeseen voi tallentaa useamman kuvan, eli joka kerta kun käännät rannettasi, näet uuden kuvan.
15 ulko- ja sisätilojen aktiviteettia
Juoksuharjoitukset Sisäänrakennettu 13 erilaista juoksuharjoitusta sisältävä ohjelma reaaliaikaisella ääniohjauksella. Olit sitten aloitteleva, tai kokenut juoksun harrastaja, löydät ohjelmista tukea kasvattamaan kestävyyttäsi alusta lähtien.
Sykkeenseuranta uidessa 50 metrin syvyyden vesitiiveyden ja HUAWEI TruSeen™ 3.5:n ansiosta Magic Watch 2 voi tarkkailla sykettäsi uinnin aikana sekä SWOLF-tuloksia, matkaa, poltettuja kaloreita ja nopeutta.
Kuntoile turvallisemmin MagicWatch 2 auttaa sinua optimoimaan harjoitustesi turvallisen tason laajalla monitoroinnilla, kuten VO2Max, sekä anaerobisen ja aerobisen harjoittelun tulosten seurannalla. Ymmärrä harjoitustesi tulokset ja kuinka kauan sinun tulisi palautua ennen seuraavaa treeniäsi.
Hyvinvointisi on kaikkein tärkeintä MagicWatch 2 hyödyntää HUAWEI TruRelax™ -teknologiaa, joka auttaa lievittämään stressiä ja voit hyödyntää erilaisia ohjelmoituja hengitysharjoituksia rauhoittumiseen. HUAWEI TruSleep™ 2.0 seuraa unenlaatua, reaaliaikaista sykettä ja unenaikaista hengitystä, minkä lisäksi se määrittää unenlaadun tason.
Käytä älykelloasi kuten puhelinta – Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni Pysy yhteydessä läheistesi kanssa vain rannetta kääntämällä. Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni ovat kuin luotuja keskusteluille ja pystyt saumattomasti jatkamaan puhelua HONOR älypuhelimellasi, jos tarve vaatii.
Langaton musiikin toisto Hallinnoi lempimusiikkisi toistoa suoraan ranteestasi. MagicWatch 2:ssa on 4GB sisäänrakennettua muistia, joten voit yhdistää langattomat bluetooth kuulokkeesi suoraan älykelloon tarvitsematta älypuhelintasi toiminnon aktivoimiseen.
Seikkailu, johon et tarvitse älypuhelinta – Kaksitaajuinen satelliittipaikannusjärjestelmä Kaksitaajuisen satelliittipaikannusjärjestelmän ansiosta MagicWatch 2 tallentaa nopeutesi ja reittisi tarkasti kun juokset, kävelet, tai pyöräilet. Korkeusmittari mittaa korkeuserot patikoidessa, tai vuorikiipeillessä.
Enemmän älykkäitä toiminnallisuuksia Elä hetkessä – MagicWatch 2 yhdistää sinut säätietoihin ja herätys- tai sekuntikelloon koskematta HONOR älypuhelimeesi.
Katso täältä Honor MagicWatch 2 –koulutusvideo: https://youtu.be/Jp9jswjpuA4

HONOR MAGICWATCH 2 46MM NAHKAISELLA RANNEKKEELLA, FLAX BROWN
199,00  (160,48  ALV0%)