DELTACO Smart Home Älypistorasia

7,99  (6,44  ALV0%)

  • 220-240V AC
  • Enint. 10 A (2400 W)
  • WiFi 2.4GHz 802.11b / g / n
  • Ajoitus päällä/pois päältä
  • 1xCEE 7/3, 1xCEE 7/4 Type F Schuko GS standardi
  • Ääniohjaus Google Assistantilla tai Amazon Alexalla

SH-P01 on älykäs pistorasia, joka voidaan kytkeä päälle tai pois päältä puhelimen avulla, ja sen etäohjaus toimii niin kotona kuin matkalla ollessasi.

SH-P01 -pistorasiaa voidaan käyttää kaikkien laitteiden kanssa, joissa on sopiva liitäntä (enint. 10A). Se sopii erinomaisesti television, tietokoneen, lamppujen tai muiden valaistusten käyttöön.

Varastossa, toimitus 1–3 päivää.

Tuotetunnus (SKU): DA_9443722322 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

DELTACO SMART HOME -kytkin, WiFi 2.4GHz, 1xCEE 7/3, 10A, ajastin, 220-240V, valkoinen.

SH-P01 on älykäs pistorasia, joka voidaan kytkeä päälle tai pois päältä puhelimen avulla, ja sen etäohjaus toimii niin kotona kuin matkalla ollessasi. SH-P01 -pistorasiaa voidaan käyttää kaikkien laitteiden kanssa, joissa on sopiva liitäntä (enint. 10A). Se sopii erinomaisesti television, tietokoneen, lamppujen tai muiden valaistusten käyttöön.

DELTACO SMART HOME -sovelluksella voit hallita kaikkia katkaisintoimintoja. Asennus on nopeaa ja helppoa. Tarvitset vain toimivan langattoman verkon, ei erityisiä keskittimiä tai yhdyskäytäviä. Sovelluksella voi sytyttämisen ja sammuttamisen lisäksi säätää ajastimen, jos haluat että virtakatkaisin sammuu tietyn ajan jälkeen. Voit myös asettaa tietyt ajat, jolloin pistorasia on päällä ja pois päältä.

DELTACO SMART HOME -sovelluksella voi myös luoda automaattisia toimintoja. Voit esimerkiksi päättää, että virtakatkaisin sammuu auringon laskiessa, tai voit muodostaa lamppuryhmiä, jotka tekevät saman toiminnon tiettyyn aikaan.

DELTACO SMART HOME -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi sekä Android- että iOS-järjestelmiin.

SH-P01 voi myös muodostaa yhteyden Google Assistantin tai Amazon Alexan kanssa, jolloin sitä voi ohjata äänellä. Näin siitä tulee osa älykotijärjestelmääsi.

Saatat myös pitää...

DELTACO Smart Home Älypistorasia
7,99  (6,44  ALV0%)