BlueParrott C400-XT, Bluetooth-monoKuulokkeet

139,00  (112,10  ALV0%)

-Melunvaimennus 96 %
-Jopa 24 h puheaikaa
-Valmiusaika yli 500 tuntia
-Mukautettava Parrott Button -painike
-Kestävä IP54-luokiteltu rakenne
-Langaton kantama jopa 100 m
-Suoratoistaa GPS-ohjeita ja mediaa
-Bluetooth-versio 4.1

Toimitus 2–14 päivää.

Tuotetunnus (SKU): 500000 Osastot: ,

Kuvaus

BlueParrott Bluetooth suunniteltiin tuottamaan selkeää puheluääntä meluisissa ympäristöissä. Alan johtava melunvaimennus estää 96 % taustamelusta, jolloin voit keskittyä työntekoon. Kuulokkeissa on BlueParrott VoiceControl™ -toiminto, jonka ansiosta niitä voi käyttää ilman käsiä. Voit siis keskustella kollegojen ja asiakkaiden kanssa turvallisesti ja esteettömästi.

Kuulokkeet>Bluetooth rakennettiin kestämään, joten ne selviävät rankastakin työpäivästä oloissa kuin oloissa. Mukavat, kevyet ja vesi- ja pölytiiviyden osalta IP54-luokitellut Kuulokkeet>Bluetooth on suunniteltu käytettäväksi aamusta iltaan, olipa työpaikka sisällä tai ulkona ja ilma hyytävä tai helteinen. Eikä akun loppumista tarvitse murehtia, sillä Kuulokkeet>Bluetooth suunniteltiin koko päivän kestäviin keskusteluihin: puheaika on jopa 24 tuntia ja valmiusaika yli 500 tuntia.

Kuulokkeiden käyttötapaa voi optimoida räätälöimällä Parrott Button™ -painikkeen toimintaa, jolloin pääset suosikkitoimintoihisi tai eniten käytettyihin toimintoihin yhdellä painalluksella. Pomon pikavalintanumero tai kollegat, joille soitat usein, puhelun mykistäminen ja muuta – kaikki tämä yhdellä painalluksella.

BlueParrott C400-XT, Bluetooth-monoKuulokkeet
139,00  (112,10  ALV0%)