Muistithan puhdistaa puhelimesi

Keskivertotallaaja tarkastaa kännykkänsä yli 50 kertaa päivässä. Jokainen kerta, kun nappaat kännyn käteesi, tarttuu käsistäsi lisää bakteereja laitteeseen, ja myös päinvastoin. On tutkittu, että matkapuhelimissa on jopa kymmenen kertaa enemmän bakteereja kuin wc-istuimessa, pääasiassa siksi, että wc-istuin puhdistetaan yleensä useammin, kun taas henkilökohtaista elektroniikkaa ei muisteta puhdistaa. Nyt virusten levitessä ohjeistetaan meitä pesemään kätemme usein ja desinfioimaan esineitä ja pintoja, joita kosketellaan usein. Siten myös puhelimen pitäminen puhtaana on tärkeää!

????????????????????????

Puhelimen puhdistusvinkit

  1. Poista puhelin suojakotelostaan tai -kuorestaan. Jos suojakuoret on tehty turvallisesti pestävistä materiaaleista, kuten TPU / silikoni ja kova muovi, huuhtele kuoret lämpimällä vedellä ja anna sen kuivua.
    • Jos suojakuoret on valmistettu nahasta tai muusta herkemmästä materiaalista, valitse materiaalille sopiva puhdistusaine.
  2. Pyyhkäise vanupuikolla varovasti kaikkien onkaloiden suuaukot (laturi- ja kuulokepistoke, kaiutinaukot). Laturin reiän kohdalla ole erityisen varovainen, jotta vanupuikosta ei iroa kuituja sisään.
  3. Puhdista matkapuhelin kauttaaltaan esimerkiksi kevyesti puhdistusaineella kostutetulla nukkaamattomalla liinalla tai siihen erikseen tarkoitetuilla Alkoholi-puhdistuspyyhkeillä, joilla pöpöt saavat kyytiä.
  4. Kuivaa näyttö mikrokuitukankaalla tai puhtaalla nukattomalla pyyhkeellä.
  5. Kun puhelin ja kotelo ovat molemmat täysin kuivia, aseta kotelo uudelleen paikalleen.
  6. Toista riittävän usein. Flunssa-aikaan kännykkä pitäisi suositusten mukaan puhdistaa kahdesti päivässä. ????
Tällä puhdistuspyyhkeellä saat turvallisesti ja helposti desifioitua puhelimesi.

Muistathan myös pestä kätesi huolellisesti saippualla riittävän pitkään kerrallaan ja riittävän usein

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00