MITÄ TARVITSET ETÄTÖISSÄ

Korona tuli, yllätti ja vei monet meistä etätöihin kotitoimistoihimme. Se vaatii monelta sopeutumista todella nopealla vauhdilla. Parhaimmillaan se kuitenkin voi johtaa suurempaan vapaudentunteeseen, myös sitten, kun virus on selätetty ja palaamme normaaleihin työtapoihimme.

Etätöissä tarvitset kuitenkin oikeat työkalut, jotta voisit suoriutua töistäsi tehokkaasti. Kaikkea et välttämättä saa mukaan matkaan työnantajaltasi, vaan voit yhtäkkiä joutua hankkimaan lisää tarvikkeita kotiisi. Kokosimme tälle sivulle kevyen listan laitteiden hankintaan. Me autamme sinua tuotteiden valinnassa sekä verkkokaupassa että Sirkkalankadun myymälässämme.

Tarvitset ainakin luotettavan ja riittävän vauhdikkaan internet-yhteyden. Vaikka meiltä saat vauhdikkaat ja tehokkaat laitteet käyttöösi, ja tarvittaessa saat vielä asennuksen kotiisi, voit joutua korottamaan internetyhteytesi nopeutta, jotta se pysyy kasvavan tarpeen mukana. Tästä sinun on oltava yhteydessä palveluntarjoajaasi. Me autamme sinua arvioimaan nettinopeuden tarvetta.

Sen lisäksi, että pystyt soittamaan videopuheluita yhteyden katkeamatta, tarvitset todennäköisesti myös joukon muita työkaluja ja tarvikkeita tehdäksesi työsi ongelmitta ja tehokkaasti.

Erillinen näyttö on kokemuksemme mukaan monen ostoslistalla ensimmäisenä. Monet etätyöntekijät sijoittavat kunnon näppäimistöön ja ergonomiseen hiireen, toiset taas vastamelukuulokkeisiin. Mieti myös työpisteesi ergonomia, jotta jaksat puurtaa työpisteesi ääressä.

Internet-yhteysNäytötNäppäimistötHiiretKuulokkeet

Meiltä uskallat aina kysyä apua ja neuvoja. Me opastamme ja autamme sinua laitevalinnassa ja halutessasi myös käyttökuntoon asennuksissa. Ole rohkeasti yhteydessä.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00