Webbikameran yksityisyyssuoja, kannettaviin ja tabletteihin

4,90  sis. alv 24%

Unohda teippi- ja tarraviritykset!
Todella pieni ja ohut hackerproof suoja. Sopii kannettaviin, tabletteihin sekä myös joihinkin puhelimiin.
Mitat: 1.5 cm x 0.5 cm x 0.066 cm

Varastossa, toimitus 1–3 päivää.

Tuotetunnus (SKU): 440085 Osastot: ,

Kuvaus

Suojaa digitaalista yksityisyyttäsi, antaa suojaa hakkereilta ja mahdolliselta videovalvonnalta. Tämän verkkokameran suojus liukuu helposti kameran päälle varmistaaksesi, että sitä ei käytetä valvontavälineenä sinua vastaan.
Erittäin ohut ja kestävä ja vain 0,66 mm paksu, joten se ei vaikuta kannettavan tietokoneen kannen sulkeutumiseen. Erittäin vahva kiinnitys, mutta voidaan poistaa laitteesta tarvittaessa.
Verkkokameran kansi voidaan avata tai sulkea vain yhdellä sormella pyyhkäisemällä. Sulje se, kun et tarvitse sitä, ja estä mahdolliset hakkerit. Ainutlaatuisen suunnittelun avulla voit helposti jatkaa turvallista digitaalielämää.

Sopii useimpiin laitteisiin: Voidaan käyttää suojaamaann kannettavien, tablettien ja myös joidenkin puhelimien verkkokamerat. Tämä ei vaikuta verkkokameran tai näyttövalojen käyttöön.

Helppo asennus: Puhdista laitteen verkkokameran pinta kuivalla kankaalla. Poista sitten 3M-teippi kameran kannen takaa. Liu’uta linssi ulos, kiinnitä suojakotelo linssiin ja paina linssiä tiukasti 15 sekunnin ajan, jotta saadaan vahva kiinnitys.

Webbikameran yksityisyyssuoja, kannettaviin ja tabletteihin
4,90  sis. alv 24%