One4All Zapper+ -yleiskaukosäädin

29,90  (24,11  ALV0%)

-Suuret painikkeet, joissa eri värit eri toiminoille
-Helppo asennus
-Omat painikkeet digiboksille ja televisiolle
-Ergonominen muotoilu, mukava pitää kädessä
Täydellinen TV-kaukosäädin kanavanvaihto- ja äänenvoimakkuussäätimillä. Omat painikkeet digiboksille ja televisiolle, pysyy aina synkronoituna. Suuret painikkeet värikoodeineen kertovat mitä painikkeet tekevät, vaaleammat painikkeet televisiota varten, tummemmat painikkeet digiboksia varten.

Toimitus 2–14 päivää.

Tuotetunnus (SKU): 660018 Osastot: ,

Kuvaus

Zapper+ -yleiskaukosäädin on yksinkertaisuuden ja käyttömukavuuden täydellinen yhdistelmä. Se sisältää kaikki tarvittavat painikkeet TV:n katseluun mukaan luettuna valikko, opas sekä numeronäppäimet suoraa kanavavalintaa varten.

Yleiskäyttöinen Zapper+ on erittäin hyvin suunniteltu ergonomisesti: siitä saa mukavan otteen, ja se pysyy vakaasti paikoillaan pöydällä. Sen mukana tulee myös rannehihna. Tämä kaukosäädin sopii kaikille, jotka haluavat yksinkertaistaa monimutkaisten laitteiden hallintaa.

Yhteensopiva kaikkien tuotemerkkien kanssa. Zapper+ pystyy tarvittaessa ohjaamaan television lisäksi digiboksia ja kaiuttimia. Kaksi eri virtapainiketta varmistaa, että tiedät aina, minkä laitteen käynnistät tai sammutat.

One For All SimpleSet -asetus mahdollistaa laitteidesi käyttöönoton kolmen yksinkertaisen vaiheen avulla alle 30 sekunnissa. Yksinkertaisen oppimisominaisuuden avulla voit siirtää toimintokäskyjä muista laitteista Zapper+ -kaukosäätimeen.

Optimaalista navigointia varten painikkeet ovat suuria ja värillisiä, joten tiedät, mitä laitetta ohjaat.

Lisätiedot

Merkki

One4All Zapper+ -yleiskaukosäädin
29,90  (24,11  ALV0%)