WAVE SÄÄNKESTÄVÄ POLKU- JA MOOTTORIPYÖRÄTELINE PUHELIMELLE, MUSTA

24,90  (20,08  ALV0%)

Wave Säänkestävä Polkupyöräteline max. 15,7×7,8cm kokoisille puhelimille. Teline pyörii 360 astetta. Sopii tankoihin jotka ovat halkaisijaltaan 15-35mm. Paketissa mukana kaksi pehmeää sovitetyynyä jotka optimoivat sopivuuden erilaisille puhelimille.

Toimitus 3–30 päivää.

Tuotetunnus (SKU): DA_4897914584 Osastot: ,

Kuvaus

Wave säänkestävä polku- ja moottoripyöräteline on ohjaustankoon kiinnitettävä puhelinteline keliin kuin keliin. Teline on tarkoitettu puhelimille, joiden koko on enintään 15,7cm x 7,8cm. Pakkauksessa on mukana kaksi sovitetyynyä, joiden avulla saat juuri oman puhelimesi sopimaan koteloon täydellisesti.

TUKEVA JA HELPPOKÄYTTÖINEN
Telineen asennus onnistuu 15-35mm ohjaustankoihin helposti ilman työkaluja. Tukeva kiristysmekanismi pitää telineen varmasti paikallaan. Kotelossa olevan ikkunan läpi puhelimen käyttö onnistuu luontevasti.

SÄÄNKESTÄVÄ
Telineen puhelinkotelo on vahvojen materiaalien ja tiiviin vetoketjun ansiosta säänkestävä, joten puhelimen voi pitää huoletta mukana huonommallakin kelillä.

HELPPO SÄÄDETTÄVYYS
Telineen kotelo-osan saa napsautettua kätevästi kiinni ja irti tankokiinnikkeestä. Teline kääntyy 360 astetta, joten puhelimen kääntäminen tai katselukulman vaihtaminen onnistuu helposti.

WAVE SÄÄNKESTÄVÄ POLKU- JA MOOTTORIPYÖRÄTELINE PUHELIMELLE, MUSTA
24,90  (20,08  ALV0%)