Samsung Galaxy Watch 3 älykello (mocca)

250,00  (250,00  ALV0%)

  • Näytön halkaisija: 45 tai 41mm.
  • Käyttöjärjestelmä: Tizen OS.
  • Yhteydet: 5G, 4G, 3G, Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi.
  • eSIM-paikka.
  • Muisti 1Gt.
  • Tallennustila: 8Gt, käytettävissä noin 4,3 Gt.
  • Suoritin: 1,15 Ghz tuplaydinprosessori.
  • Akku: 340 milliampeerituntia.
  • Takuu 12 kuukautta

Varastossa, toimitus 1–3 päivää.

Tuotetunnus (SKU): DA_1328419782 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Samsung Galaxy Watch 3

Galaxy Watch 3 on edeltäjiään hienostuneempi kello. Se on ohuempi, pienempi ja kevyempi. Samalla siinä on kuitenkin suurempi näyttö. Muotoilu on ennen kaikkea klassinen ja ensiluokkainen. Rannekkeen standardikiinnikkeet antavat mahdollisuuden valita juuri omaan tyyliisi sopivan rannekkeen.

Mittaa terveyttä ja seuraa treenejäsi

Galaxy Watch 3:n avulla voit paremmin seurata terveyttäsi ja liikkumistasi – sekä hikisiä treenejä että arkiliikuntaa. Sykemittarin avulla voit tarkkailla sydämesi toimintaa ja Galaxy Watch 3 antaa myös mahdollisuuden mitata veren happipitoisuuden. Nyt voit myös mitata EKG:n ja verenpaineesi Health Monitor -sovelluksen avulla. Lisäksi voit seurata untasi, jotta saat kattavan kuvan terveydestäsi ja stressitasostasi. Liikunnan osalta voit saada konkreettisia tekniikkavinkkejä. Voit esimerkiksi mitata tasapainoa, askelten pituutta ja maakosketusta, joiden avulla voit analysoida juoksuasi tarkemmin.

Helppokäyttöinen

Nyt on entistäkin helpompaa hallita viestejä ja tietoja. Chat-historia näkyy näytöllä ja voit vastata viesteihin kuvilla. Galaxy Watch 3 voi myös ehdottaa sopivaa vastausta. Kellotaulun pyöritettävä kehä ja kaksi painiketta tekevät eri palvelujen selaamisesta ja käytöstä helppoa.

Paljon kellotauluja

Galaxy Watch 3:sta on valittavana yli 20 eri kellotaulua, joista osa on toteutettu design-yhteistyönä. Jos ne eivät riitä, My Style -sovelluksessa voit luoda omia kellotauluja.

Saumaton yhteys laitteiden kanssa

Monipuolinen integrointi muiden Galaxy-tuotteiden kanssa helpottaa kaikkien laitteiden hallintaa. Eikä se koske vain Galaxy-tuotteita – Galaxy Watch 3 on yhteensopiva sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa.

Pitkäkestoinen akku

Haluat tietenkin käyttää kelloa rajattomasti koko päivän. Siksi Galaxy Watch 3:n akkukesto on yli 56 tuntia – riippuen siitä, mitkä toiminnot ovat käytössä. Kun kello vaatii latausta, se onnistuu helposti langattomalla virranjaolla puhelimestasi – tai kannettavan Galaxy-tietokoneen kosketuslevyltä.

 

Käytetty.

Samsung Galaxy Watch 3 älykello (mocca)
250,00  (250,00  ALV0%)