ONEPLUS Warp Charge Power Adapteri EU

29,90  (24,11  ALV0%)

Integroidut virtapiirit on rakennettu sovittimeen itseensä, jolloin lämpö haihtuu ennen kuin se edes saavuttaa puhelimesi. Tämä merkitsee nopeampaa, turvallisempaa ja viileämpää lataamista, joka ei hidasta sinua koskaan – edes selatessasi, pelatessasi tai muulla tavoin OnePlus-laitteestasi nauttiessasi. Ultranopean latausteknologian myötä yön yli -lataukset jäävät historiaan. Riittää, että kytket laitteesi laturiin 20 minuutiksi, niin puhelimesi virta riittää aktiviteetteihisi ja sinun ei tarvitse huolehtia puhelimesi hidastumisesta tai ylikuumenemisesta.

Varastossa, toimitus 1–3 päivää.

Tuotetunnus (SKU): DA_5582414688 Osastot: , ,

Kuvaus

  • Ei hidasta sinua koskaan
    Integroidut virtapiirit on rakennettu sovittimeen itseensä, jolloin lämpö haihtuu ennen kuin se edes saavuttaa puhelimesi. Tämä merkitsee nopeampaa, turvallisempaa ja viileämpää lataamista, joka ei hidasta sinua koskaan – edes selatessasi, pelatessasi tai muulla tavoin OnePlus-laitteestasi nauttiessasi.
  • Virtaa milloin vain tarvitset
    Ultranopean latausteknologian myötä yön yli -lataukset jäävät historiaan. Riittää, että kytket laitteesi laturiin 20 minuutiksi, niin puhelimesi virta riittää aktiviteetteihisi ja sinun ei tarvitse huolehtia puhelimesi hidastumisesta tai ylikuumenemisesta. Warp Charge 30 Power Adapter -laturi on taaksepäin yhteensopiva aiempien OnePlus-laitteiden kanssa tarjoten Fast Charge -latausnopeuksia.
Virtalähde
Vaadittava jännite:Vaihtovirta 100-240 V (50/60 Hz)
Tuettu jännite:5 V
Lähtöliittimet:9 pin USB Type A
Tuotettu teho:30 watt
Enimmäissähkövirta:6 A
ONEPLUS Warp Charge Power Adapteri EU
29,90  (24,11  ALV0%)