WAVE SOCKET PUHELINPIDIKE, MUSTA

14,90  (12,02  ALV0%)

Wave Socket puhelinpidike vaihdettavilla tarroilla ja telinelisäosalla. Puhelinpidikkeen ja telinelisäosan kiinnityspinta pitävää 3M-teippiä. Pakkauksessa lisäksi 40kpl erilaisia tarroja Socketin monipuoliseen kustomointiin. Väri: valkoinen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): DA_5369118762-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Wave Socket puhelinpidike helpottaa puhelimesi käsittelyä ja parantaa otettasi esimerkiksi videopuheluita puhuessasi. Puhelinpidikkeen mukana tuleva telinelisäosa mahdollistaa sen käytön myös esimerkiksi autotelineenä, ja pakkaukseen sisällytetyn 40 erilaista kuvaa sisältävän tarra-arkin avulla vaihdat pidikkeesi ulkoasua, vaikka päivittäin!

YLEISMALLI
Wave Socket puhelinpidike kiinnittyy puhelimen taustapuolelle voimakkaan 3M-teipin avulla ja sopii kaiken kokoisille puhelimille. Puhelinpidikettä voit käyttää sekä pysty-, että vaakasuunnassa, joka tekee esimerkiksi omakuvien ottamisesta tai elokuvien katselusta vaivatonta. Pidike on kokoon taitettava, joten se ei vie myöskään paljoa tilaa ollessaan kuljetusmuodossa.

MONIPUOLISESTI MUOKATTAVISSA
Puhelinpidikkeen pakkaukseen on sisällytetty 40 kappaletta monipuolisia tarroja, joiden avulla pidikkeen visuaalisen ilmeen vaihtaminen käy käden käänteessä.

TELINELISÄOSA
Puhelinpidikkeen telinelisäosa lisää edelleen sen käyttömahdollisuuksia. Telinelisäosa kiinnittyy voimakkaan 3M-teippinsä ansiosta tukevasti tasaisille pinnoille ja tekee puhelinpidikkeestä hetkessä auto-, seinä- tai vloggaustelineen.