WAVE QI MAGNEETTINEN LATAUSTELINE AUTOON, MUSTA

39,90  (32,18  ALV0%)

Wave Qi Magneettinen latausteline autoon (5W, 7,5W, 10W & 15W). Maksimiteho lataukselle 15W. Ladattavan laitteen itsensä mukaan säätyvä latausteho. MagSafe® yhteensopiva. Pakkauksessa myös erillinen magneettivastakappale puhelimille. Väri: musta.

Varastossa, toimitus 1–3 päivää.

Tuotetunnus (SKU): DA_6349617765-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Wave Magneettinen Latausteline Autoon kiinnittyy tukevasti auton ilmastointiritilään ja lataa MagSafe yhteensopivat laitteet vaivattomasti ilman latauskaapeleita. Tuotepakkaukseen sisällytetty magneettivastakappale mahdollistaa myös muiden Qi-yhteensopivien laitteiden lataamisen.

ÄLYKÄS LATAUSTEKNIIKKA
Magneettinen latausteline osaa automaattisesti optimoida latausvirran ladattavan laitteen mukaan. Se lataa jopa 15W teholla, joten langaton lataaminen on sekä vaivatonta että nopeaa.

HELPPO KÄYTTÄÄ
Telineen asennus on helppoa ja nopeaa. Teline kiinnittyy auton ilmastointiritilään voimakkaalla puristimella. Irrottaminen ritilästä onnistuu vapautuspainiketta painamalla.

360° SÄÄDETTÄVYYS
Ladattava laite kiinnittyy telineeseen tehokkaan magneetin avulla, ja pallonivelen avulla laitteen kääntäminen tai katselukulman vaihtaminen onnistuu helposti. Tämä mahdollistaa esimerkiksi navigointisovellusten helpon käytön.

Tekniset tiedot:

– Output Qi: 5W, 7,5W, 10W, 15W max
– Input USB Type-C: 5V/2A, 9V/1,67A, 12V/1,5A-1,8A
– Latausetäisyys: 8mm (lataa yleisimpien kuorien läpi)
– Myyntipakkauksen sisältö: Wave Qi Magneettinen latausteline autoon, Magneettivastakappale puhelimille, USB Type-C -kaapeli (1m) ja pikakäyttöopas

HUOM! Pikalatausnopeudet vaativat QC2.0/3.0 tai 9V jännitettä tukevan laturin toimiakseen

WAVE QI MAGNEETTINEN LATAUSTELINE AUTOON, MUSTA
39,90  (32,18  ALV0%)