UNIVERSAALI SÄÄNKESTÄVÄ POLKU- JA MOOTTORIPYÖRÄTELINE PUHELIMELLE, MUSTA

24,90  (20,08  ALV0%)

Uusi | Takuu 12 kk

Wave Säänkestävä Polkupyöräteline max. 17,6cmx9,8cmx2,5cm kokoisille puhelimille. Teline pyörii 360 astetta. Sopii tankoihin jotka ovat halkaisijaltaan 17-28mm. Paketissa mukana pehmeä sovitetyyny joka optimoi sopivuuden erilaisille puhelimille.

Varastossa, toimitus 1–3 päivää.

Tuotetunnus (SKU): DA_7575517527 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Universaali pyöräteline. Yhteensopiva laitteiden kanssa, joiden koko on enintään  [cm]. Erityinen, vedenpitävä kalvo lisää laitteen turvallisuutta eikä vaikuta kosketuksen toimintaan. Pidikettä voidaan käyttää puhelimien, lompakoiden tai muiden pienten tavaroiden kanssa. Täydellinen idea aktiivisille ihmisille, jotka haluavat ajaa pyörällä. Erittäin mukava mongoida ilman työkaluja. Suljettu vetoketjussa. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän ja turvallisen työn.

Universaali säänkestävä polku- ja moottoripyöräteline on ohjaustankoon kiinnitettävä puhelinteline keliin kuin keliin. Teline on tarkoitettu puhelimille, joiden koko on enintään 17,6cmx9,8cmx2,5cm. Pakkauksessa on mukana sovitetyyny, jonka avulla saat juuri oman puhelimesi sopimaan koteloon täydellisesti.

TUKEVA JA HELPPOKÄYTTÖINEN
Telineen asennus onnistuu 17-28mm ohjaustankoihin helposti ilman työkaluja. Tukeva kiristysmekanismi pitää telineen varmasti paikallaan. Kotelossa olevan ikkunan läpi puhelimen käyttö onnistuu luontevasti.

SÄÄNKESTÄVÄ
Telineen puhelinkotelo on vahvojen materiaalien ja tiiviin vetoketjun ansiosta säänkestävä, joten puhelimen voi pitää huoletta mukana huonommallakin kelillä.

HELPPO SÄÄDETTÄVYYS
Telineen kotelo-osan saa napsautettua kätevästi kiinni ja irti tankokiinnikkeestä. Teline kääntyy 360 astetta, joten puhelimen kääntäminen tai katselukulman vaihtaminen onnistuu helposti.

UNIVERSAALI SÄÄNKESTÄVÄ POLKU- JA MOOTTORIPYÖRÄTELINE PUHELIMELLE, MUSTA
24,90  (20,08  ALV0%)