Samsung Galaxy A14 Lompakko suojakotelo RFID – Musta – CaseMe

24,90  (20,08  ALV0%)

Uusi | Takuu 12 kk

  • RFID ominaisuus
  • Kolme korttipaikkaa
  • Setelitasku
  • Taittuu telineeksi
  • Magneettikiinnitys

Toimitus 3–30 päivää.

Tuotetunnus (SKU): DA_8622548262 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Samsung Galaxy Lompakko suojakotelo RFID

Kyseessä on Samsung Galaxy älypuhelimelle suunniteltu lompakko suojakotelo, joka on varustettu RFID-suojauksella. Tämä tyylikäs ja käytännöllinen suojakotelo tarjoaa paitsi vankkaa suojaa puhelimellesi, myös henkilökohtaista tietosuojaa matkakorteillesi ja luottokorteillesi.

Tyylikäs ja Käytännöllinen Design

Tämä Samsung lompakkokotelo on suunniteltu paitsi suojaamaan puhelintasi, myös tarjoamaan ylimääräistä säilytystilaa. Sen tyylikäs ulkoasu yhdistyy käytännöllisyyteen, tarjoten taskut luottokorteille ja seteleille. Näin kaikki tärkeät ovat aina kätesi ulottuvilla.

RFID-Suojaus Henkilötietojesi Turvana

Varustettuna edistyksellisellä RFID-blokkausteknologialla, tämä lompakko suojakotelo suojaa henkilökohtaisia tietojasi skannausyrityksiltä ja digitaaliselta varkauksilta. Voit siis liikkua turvallisesti tietäen, että luottokorttiesi tiedot ovat suojassa.

Laadukkaat Materiaalit

Valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, tämä suojakotelo tarjoaa tehokkaan suojan puhelimellesi iskuilta, naarmuilta ja putoamisilta.

Käytännöllisyys ja Mukavuus

Suojakotelo on suunniteltu niin, että kaikki puhelimen portit, kamerat ja painikkeet ovat helposti käytettävissä ilman, että puhelinta tarvitsee ottaa pois kotelosta. Lisäksi se taipuu käteväksi telineeksi, joten voit nauttia videoista ja elokuvista ilman, että sinun tarvitsee pitää puhelinta kädessäsi.

Tyylikäs Valinta Arkeen

Tämän lompakko suojakotelon hienostunut design ja toiminnallisuus tekevät siitä täydellisen valinnan jokapäiväiseen käyttöön. Sen avulla voit kantaa puhelintasi, korttejasi ja seteleitäsi yhdessä, tyylikkäästi suojattuna ja aina valmiina seikkailuun.

Samsung Galaxy A14 Lompakko suojakotelo RFID – Musta – CaseMe
24,90  (20,08  ALV0%)