ONEPLUS Warp Charge Power Adapteri EU

29,90 

Integroidut virtapiirit on rakennettu sovittimeen itseensä, jolloin lämpö haihtuu ennen kuin se edes saavuttaa puhelimesi. Tämä merkitsee nopeampaa, turvallisempaa ja viileämpää lataamista, joka ei hidasta sinua koskaan – edes selatessasi, pelatessasi tai muulla tavoin OnePlus-laitteestasi nauttiessasi. Ultranopean latausteknologian myötä yön yli -lataukset jäävät historiaan. Riittää, että kytket laitteesi laturiin 20 minuutiksi, niin puhelimesi virta riittää aktiviteetteihisi ja sinun ei tarvitse huolehtia puhelimesi hidastumisesta tai ylikuumenemisesta.

Toimitus 3–7 päivää.

Kuvaus

  • Ei hidasta sinua koskaan
    Integroidut virtapiirit on rakennettu sovittimeen itseensä, jolloin lämpö haihtuu ennen kuin se edes saavuttaa puhelimesi. Tämä merkitsee nopeampaa, turvallisempaa ja viileämpää lataamista, joka ei hidasta sinua koskaan – edes selatessasi, pelatessasi tai muulla tavoin OnePlus-laitteestasi nauttiessasi.
  • Virtaa milloin vain tarvitset
    Ultranopean latausteknologian myötä yön yli -lataukset jäävät historiaan. Riittää, että kytket laitteesi laturiin 20 minuutiksi, niin puhelimesi virta riittää aktiviteetteihisi ja sinun ei tarvitse huolehtia puhelimesi hidastumisesta tai ylikuumenemisesta. Warp Charge 30 Power Adapter -laturi on taaksepäin yhteensopiva aiempien OnePlus-laitteiden kanssa tarjoten Fast Charge -latausnopeuksia.
Virtalähde
Vaadittava jännite:Vaihtovirta 100-240 V (50/60 Hz)
Tuettu jännite:5 V
Lähtöliittimet:9 pin USB Type A
Tuotettu teho:30 watt
Enimmäissähkövirta:6 A
ONEPLUS Warp Charge Power Adapteri EU
29,90