Huawei Honor View 20 128GB (sininen)

229,00  (229,00  ALV0%)

Honor View 20 – Huipputyylikäs älypuhelin tehokkaalla Kirin 980 -tekoälyprosessorilla

  • Näyttö: 6,4″ IPS LCD (1 080 x 2 310)
  • Takakamera: 48 MP + 3D TOF -kamera
  • Etukamera: 25 MP
  • Suoritin: HiSilicon Kirin 980 (2 x 2,6 GHz + 2 x 1,92 GHz + 4 x 1,8 GHz)
  • Akku: 4 000 mAh
  • Sormenjälkitunnistin
  • Kunto A, uudenveroinen
  • Takuu 24kk

1 jäljellä, toimitus 1–3 päivää.

Tuotetunnus (SKU): DA_1421130719 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Tulevaisuuden mobiiliteknologioilla varustettu Honor View 20 -älypuhelin on täällä. Tehokas laite tarjoaa ensiluokkaisen selaamiselämyksen, pitkän akunkeston ja maailmanluokan kamerat tupla-3D-järjestelmällä.

Tehokas takakamera
Honor View 20 -älypuhelin tarjoaa ennennäkemättömät mahdollisuudet puhelimella kuvaamiseen. 48 megapikselin kamera on varustettu Sony IMX586 -kennolla. Erittäin piene pikselikoko parantaa herkkyyttä, kylläisyysastetta ja valonkeräystehoa, jonka ansiosta saat tarkkoja kuvia myös digitaalista zoomia käyttäessä. f/1,8 aukko puolestaan mahdollistaa kauniiden kuvien ottamisen myös hämärämmissä valaistusolosuhteissa.

Tekoäly ja 3D
Kameransa avulla Honor View 20 -älypuhelin kykenee skannaamaan ja animoimaan näytöllesi 3D-objekteja sekä herättämään ne eloon.

Etukamera
Puhelimen korkearesoluutioisella 25 megapikselin etukameralla otat laadukkaita selfie-kuvia. Tekoäly auttaa säätämään kameran asetukset ja suodattimet optimaalisiksi.

Tehokasta suorituskykyä
Huawei Kirin 980 -kahdeksanydinprosessori yhdistää kaksi suurta 2,6 GHz kellotettua ydintä, kaksi 1,92 GHz ydintä ja neljä pienempää 1,8 GHz ydintä tarjoten huippuluokan suorituskyvyn ja energiatehokkaan käytön. Prosessorin tehoa täydentää 6 GB RAM-muistia, joka mahdollistaa useiden sovellusten samanaikaisen käytön sulavasti ja viiveettömästi.

Android 9.0 Pie
Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmän avulla voit päättää sovelluskohtaisesti, mitä ilmoituksia vastaanotat, ja valita niiden tärkeysjärjestyksen sekä merkkiäänen. Se myös antaa sinun vaimentaa kaikki ilmoitukset haluamallesi ajanjaksolle. Käyttöjärjestelmä myös suojaa puhelintasi viruksilta ja tietomurroilta reaaliaikaisella turvaskannauksellaan. Magic UI -järjestelmä tarjoaa yksinkertaisen ja esteettisesti miellyttävän tavan hallinnoida tärkeitä sovellustoimintoja. .

Tekoäly
Honor View 20 -älypuhelimen tekoäly oppii, miten käytät puhelinta, jonka perusteella se optimoi virrankulutusta ja tarjoa viiveettömän suorituskyvyn kuukausienkin käytön jälkeen. Yhteydet pysyvät nopeina ja vakaina sekä puhelut selkeinä ruuhkaisissakin paikoissa. Voit myös kääntää puhetta tai esimerkiksi kylttien tekstejä toiselle kielelle yhdellä napin painalluksella. Voit käyttää älypuhelinta taskutietokoneen tavoin, sillä se tarjoaa täyden työpöytäelämyksen joko hiirellä ja näppäimistöllä tai ilman. Voit käyttää sitä myös mobiilikosketuslevynä.

Muotoilu
Samothraken Nike -patsaasta inspiraationsa saaneessa puhelimessa on takana upea V-kuviointi. Kuori käyttää nano-optista litografiaa, jossa miljoonat pikselit heijastavat valoa eri kulmissa luoden näyttävän lopputuloksen.

Tehokas akku
4000 mAh akku tarjoaa älypuhelimelle pitkän akunkeston. Älypuhelimen mukana tulee tehokas laturi, joka lataa akun hetkessä.

Muut ominaisuudet:
– 128 GB sisäinen muisti
– Tuplapaikka nano SIM -korteille
– Kasvojen ja sormenjäljen tunnistus
– USB -C 3.1 -portti nopeaan lataukseen ja datansiirtoon
– GPS/GLONASS -paikannuspalveluiden tuki
– Erittäin nopea WiFi-ac ja Bluetooth 5.0

Huawei Honor View 20 128GB (sininen)
229,00  (229,00  ALV0%)