Samsung Galaxy A5 (2017), Android 8 Kulta, ReUsed

119,00  (119,00  ALV0%)

Vuoden 2017 Samsung A5 on suorituskykyinen älypuhelin, jossa on korkealuokkainen kamera, kirkas 5.2″ Full HD Super AMOLED -näyttö sekä kestävä vedenkestävä rakenne. Puhelimen ylellinen ulkomuoto on yhdistelmä lasia ja metallia.

Tuotenimi: Samsung Galaxy A5 (2017)

Väri: Kulta

Tallennustila: 32GB

Muistikorttipaikka: Kyllä

Käyttöjärjestelmä: Android 8

Kunto: Kuin uusi

Mukaan: Puhelin ja laturi

Takuu: 24kk

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): DA_4261330909 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Samsung Galaxy A5 on virtaviivainen älypuhelin (vuoden 2017 malli), jossa korkealaatuinen lasi ja metalli yhdistyvät näyttäväksi kokonaisuudeksi. Älypuhelimessa on 5,2 tuuman Full HD Super AMOLED-näyttö, edeltäjiään parempi kamera ja pitkäkestoinen akku.

Kestävä rakenne. A5-älypuhelin on veden- ja pölynkestävä, joten voit käyttää sitä missä tahansa. IP68-luokiteltu puhelin selviää jopa 1,5 metrin syvyydessä 30 minuuttia.

Näyttö. 5,2″ kosketusnäytön Super AMOLED -teknologia takaa eloisan värientoiston ja mahtavan kontrastin alhaisemmalla virrankulutuksella. Näytössä on 1080p Full HD -resoluutio ja sen kirkkaus mukautuu automaattisesti ympäristön valaistuksen mukaan. Laadukkaan kosketusnäytön avulla ohjaat kätevästi puhelimen ominaisuuksia.

Always On Display -näyttö. Lepotilassa näytöllä näkyvät niin kellonaika, kalenteri, vastaamattomat puhelut kuin tekstiviestit ilman, että joudut koskemaan puhelinta.

Kamera. Puhelimen kamera saadaan käynnistettyä nopeasti painamalla kotipainiketta kaksi kertaa. Takakamerassa on 16 megapikselin tarkkuus ja automaattinen tarkennus, jotka varmistavat terävät valokuvat ja laadukkaat Full HD 1080p -tasoiset videot. Etukannen 16 megapikselin kameralla nappaat terävät selfie-kuvat ja hoidat videopuhelut korkealla kuvanlaadulla. Puhelimen molemmissa kameroissa on f/1.9 aukko, joka varmistaa laadukkaat kuvat myös hämärässä.

Suorituskyky. Samsung Galaxy A5 on varustettu laadukkaalla Exynos 7 -octa-core-suorittimella, joka koostuu kahdeksasta 1.9 GHz ytimestä. Tehokas prosessori yhdessä 3 GB keskusmuistin kanssa takaavat saumattoman käyttökokemuksen.

Akku. Pitkäkestoisessa 3000 mAh -li-ion-akussa riittää virtaa koko päivän käyttöön. Täyteen ladattuna se tarjoaa jopa 16 tuntia puheaikaa. Pikalataus-ominaisuus lyhentää lataukseen kuluvaa aikaa.

Sormenjälkilukija. Älykäs sormenjälkitunnistus tekee näyttölukituksen avaamisesta turvallista ja helppoa. Tunnistin, yhdessä NFC-yhteyden kanssa mahdollistaa myös luotettavat mobiilimaksut Samsung Pay -palvelussa.

Muut ominaisuudet:
– 32 GB tallennustilaa
– USB 2.0 tyyppi-C -liitäntä lataukseen ja tiedonsiirtoon
– Micro-SD-korttipaikka, tukee jopa 256 GB muistikortteja
– 4G LTE -yhteys mahdollistaa nopean tiedonsiirron mobiiliverkossa
– GPS/GLONASS-paikannus
– WiFi-ac ja Bluetooth 4.1
– Nopea NFC-pariliitos