Contour RollerMouse Red (ReUsed)

159,00  (128,23  ALV0%)

RollerMouse Red on keskitetty hiirimalli, jonka palkittu muotoilu tarjoaa sinulle vaihtelua ja tarkkuutta tuntikausien tietokonetyöskentelyyn. RollerMouse Red -hiiriohjaimen painikkeiden ja avoimen ohjaustangon ansiosta voit käyttää hiirityöskentelyyn vuorotellen oikeaa ja vasenta kättä. Näin ehkäiset yksipuolisesta lihasten ja jänteiden käytöstä johtuvia rasitusvammoja sekä lisäät jaksamistasi tuntikausien hiirityöskentelystä huolimatta.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): DA_2546419601 Osasto:

Kuvaus

Laaja ulottuvuus ja hyvä tarkkuus

RollerMouse Red helpottaa näytöllä liikkumista riippumatta siitä, työskenteletkö yhdellä vai useammalla näytöllä. Osoittimen ulottuma määrittyy automaattisesti, joten voit helposti työskennellä usealla näytöllä samaan aikaan. Vakaa ohjaustanko ja sen kuvioitu kumipinta helpottavat osoittimen liikuttelua ja napsauttamista tarkasti. Sillä on intensiivisessä tietokonetyöskentelyssä suuri merkitys.

Palkittua designia ja tutkittua tehoa

Vuonna 2013 RollerMouse Red sai Red Dot Design -palkinnon tyylikkäästä muotoilustaan, jossa kotelon harjattu alumiini yhdistyy tunnusomaisiin punaisiin yksityiskohtiin. Malli on edelleen todella suosittu. Myös RollerMousen käytön vaikutukset ovat saaneet tunnustusta. Coxitin kanssa yhteistyössä tehdyssä, 4 000 pohjoismaalaisen osanottajan tutkimuksessa jopa 99 prosenttia hiirikäden vaivoista kärsivistä tai kärsineistä vastaajista kertoi, että keskitetyn ergonomisen hiiren käyttäminen oli vähentänyt hiirikäsikipuja ja -vaivoja.

Lisää mukavuutta ja jaksamista

RollerMouse Red -hiiriohjaimen painikkeet on esiohjelmoitu helpottamaan kaikkein käytetyimpiä hiiritoimintoja, kuten kaksoisnapsautusta sekä kopiointia ja liittämistä. Näin sinun tarvitsee napsautella vähemmän kuin perinteisellä tietokonehiirellä. Kyseessä on pieni yksityiskohta, joka kuitenkin voi olla merkittävä tekijä monessa tilanteessa ja osaltaan auttaa vähentämään hiirenkäytön kuormittavuutta. Hiiren painikkeiden uudelleenohjelmoiminen onnistuu helposti ajurimme avulla.