Garmin nuvi 3597LM navigaattori, hieno (nordic, europe)

149,00  (149,00  ALV0%)

1 jäljellä, toimitus 1–3 päivää.

Tuotetunnus (SKU): DA_6789431781 Osasto:

Kuvaus

Prestige-sarja — parasta navigointia

  • Tarkka 5,0 tuuman kaksisuuntainen näyttö, joka tukee zoomausta nipistämällä
  • Yksityiskohtaiset kartat ja maksuttomat elinikäiset¹ päivitykset
  • Garmin Real Directions ja Garmin Real Voice
  • Maksuttomat elinikäiset² liikennehälytykset
  • Ääniaktivoituva navigointi, tukee Bluetoothia ja Smartphone Linkiä

Terävä ja tarkka näyttö

nüvi 3597LMT -laitteessa on 5,0 tuuman tarkka näyttö, joka tukee zoomausta nipistämällä, joten voit nopeasti katsoa mitä tahansa näytön tietoja lähempää. Kaksisuuntaisuuden ansiosta laite mukautuu automaattisesti käännettäessä, joten voit käyttää sitä pysty- tai vaakasuunnassa.

Yksityiskohtaiset kartat ja maksuttomat päivitykset

nüvi 3597LMT -laitteeseen on ladattu valmiiksi yksityiskohtaiset kartat. Maksuttomien elinikäisten¹ karttapäivitysten ansiosta reittisi sisältävät ajantasaisimmat kartat, kohdepisteet (POI) sekä navigointitiedot. Uusia karttoja on ladattavissa maksutta jopa neljä kertaa vuodessa laitteen käyttöiän ajan.

Runsaiden tietojen ansiosta nüvi 3597LMT -laitteella on helppo löytää osoitteita ja miljoonia kohdepisteitä, kuten yrityksiä, kauppoja, ravintoloita ja muita kohteita. Kohdepisteet on ladattu valmiiksi nüvi 3597LMT -laitteeseen, joten sinun ei tarvitse antaa osoitetietoja. Valitse yksi tai useampi kohde ja navigoi perille helposti ja nopeasti. Voit myös lisätä mukautettuja kohdepisteitä nüvi 3597LMT -laitteeseesi.

Garmin Traffic

nüvi 23597LMT -laitteessa on uusi Garmin Traffic, jonka avulla olet enemmän liikkeellä. Liikennehälytykset näkyvät karttasi vieressä, ja liikennetiedotukset kuuluvat myös puhuttuina. Garmin Traffic antaa tilanteesta tietoja, esimerkiksi kuinka monen minuutin viive on odotettavissa, ja onko mahdollisia kiertoteitä. Se voi myös ilmoittaa, kuljetko nopeinta reittiä. Garmin Traffic on ääniaktivoituva, joten se reagoi puhuttuihin käskyihin. Elinikäisten liikennetietojen¹ avulla nüvi 3597LMT -laitteesi vastaanottaa maksuttomia liikennetietoja koko käyttöikänsä ajan.

Äänellä hallinta

nüvi 3597LMT -laitteessa on ylellinen ääniaktivoituva navigointi. Sinun ei tarvitse irrottaa käsiä ohjauspyörästä, sillä laite reagoi puheeseen. Voit tietysti navigoida myös kosketusnäytön avulla.

Garmin Real Directions™ ja Garmin Real Voice™

nüvi 3597LMT -laitteen Garmin Real Directions -ääniopastus antaa helposti ymmärrettävät ajo-ohjeet kuin vierellä oleva ystävä käyttäen tunnistettavia maamerkkejä, rakennuksia ja liikennevaloja. Sinun ei tarvitse huolehtia kadunnimistä. Garmin Real Voice on hienostunutta kielitekniikkaa, joka kuulostaa luonnolliselta ja miellyttävältä. Garmin Real Directions- ja Garmin Real Voice -ominaisuudet ovat saatavilla vain GPS-navigaattoreissamme.

Bluetooth®-handsfree-puhelut

Voit soittaa handsfree-puheluita yhdistämällä Bluetooth-yhteensopivan puhelimesi nüvi 3597LMT -laitteeseen ja käyttämällä sen sisäänrakennettua mikrofonia ja kaiutinta. Voit turvallisesti säilyttää puhelintasi hansikaslokerossa, taskussa tai laukussa ja silti soittaa ja vastaanottaa puheluita irrottamatta käsiä ratista tai katsetta tiestä.

Smartphone Link -yhteensopiva

Smartphone Link on ilmainen sovellus, jonka avulla GPS-laitteesi saa reaaliaikaisia tietoja esimerkiksi liikenteestä, liikkuvista turvakameroista ja säästä. Lisäksi se jakaa sijaintitiedot älypuhelimesi kanssa, joten löydät helposti myös reitin autolta määränpäähäsi ja takaisin.

Smartphone Linkin avulla voit käyttää Garminin reaaliaikaisten palveluiden⁴ käteviä ajatasaisia tietoja esimerkiksi säästä ja liikenneolosuhteista. Garminin reaaliaikaset palvelut on saatavilla maksutta ja tilaamalla.

Kattava ajo-opastus, jonka näet ja kuulet

Aktiivisen kaistavahdin ja ääniopastuksen ansiosta voit ajaa luottavaisesti oikeasta liittymästä tai risteyksestä. Kun lähestyt, animoitu malli näyttää oikean kaistan reitillesi kirkkaanvärisillä nuolilla, ja ystävällinen ääni antaa lisäohjeita. BirdsEye-risteysnäkymässä risteykset näkyvät yksityiskohtaisesti ylhäältäpäin. photoReal-risteysnäkymä näyttää reittisi risteykset ja tiemuutokset sekä ympäröivän maiseman realistisesti. Kirkkaanväriset nuolet osoittavat oikean ajokaistan. nüvi 3597LMT näyttää myös liikennemerkit sellaisina kuin ne näkyvät tien reunassa.

 

Tyylikäs muotoilu

nüvi 3597LMT -laite sopii minkä tahansa auton sisustukseen tyylikkään muotoilunsa ja erittäin ohuen profiilinsa ansiosta. Magneettisen telineen avulla nüvi 3597LMT pysyy turvallisesti paikallaan ajon aikana, ja sen kiinnittäminen ja irrottaminen on helppoa.

Enemmän tietoja yhdellä silmäyksellä

nüvi 3597LMT -laitteessa ajokartta on aina näytössä, ja lisätiedot tulevat näkyviin sen vierelle. Saat tietoja kysymällä tai koskettamalla näyttöä. Edessä olevat -ominaisuus ilmoittaa ajaessasi jatkuvasti lähellä olevista palveluista, kuten ravintoloista, huoltoasemista, sairaaloista ja kaupoista.

nüvi 3597LMT näyttää nopeusrajoituksen, nykyisen nopeuden ja tarkan saapumisajan Näet yhdellä silmäyksellä nykyisen kadun nimen. nüvi 3597LMT näyttää varoitukset koulualueista sekä 3D-rakennukset ja maaston, joten ajaessasi tiedät, mitä on edessä.

Autoteline + autolaturi mukaan

Takuu 12KK

Garmin nuvi 3597LM navigaattori, hieno (nordic, europe)
149,00  (149,00  ALV0%)