BACtrack C8 Mobilealkometri

149,00  (120,16  ALV0%)

Tämä malli toimii myös ilman älypuhelinta.

BACtrackin patentoidulla BluFire® polttokennoanturiteknologialla toimiva ultrakompakti BACtrack C8 henkilökohtainen alkometri arvioi alkoholitasosi nopeasti ja helposti ammattitason tarkkuudella. Haluatko tietää milloin olet ajokunnossa? BACtrackin patentoitu ZeroLine®-tekniikka kertoo, milloin alkoholipitoisuus palaa 0,00 prosenttiin, mikä antaa sinulle mahdollisuuden tehdä parempia päätöksiä juomisen aikana. Laitteeseen on ladattavissa ilmainen BACtrack-sovellus Apple iPhone-, tai Android-älypuhelimeesi, se sisältää useita BACtrack-lisäominaisuuksia, jotka nostavat juomisen älykkyysosamäärääsi. Voit avata BAC:si ja seurata tuloksiasi ajan mittaan ja voit jopa soittaa Uberiin suoraan sovelluksesta, jos olet juonut liikaa.

Täydellinen kaikkiin sosiaalisiin tilanteisiin happy hourista illallisjuhliin, pieni kannettava BACtrack C8 -hengitysalkoholitesteri auttaa sinua ja ystäviäsi juomaan älykkäämmin.

Varastossa, toimitus 1–3 päivää.

Tuotetunnus (SKU): 250000 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Edistyksellinen BluFire® -polttokennoanturi – Sama ammattitason tekniikka, johon sairaalat, klinikat ja lainvalvontaviranomaiset luottavat ja joka tarjoaa korkeimman tason tarkkuuden ja johdonmukaisuuden.
Ultra-kannettava – Yksi pienimmistä koskaan luoduista viranomaisluokan alkometreistä, C8 painaa vain 2 unssia ja mahtuu helposti taskuun tai laukkuun!
Valinnainen langaton yhteys – Yhdistä saumattomasti Apple iPhone-, Android -laitteeseen.
ZeroLine® Technology – Arvioi, milloin alkoholipitoisuutesi palaa 0,00 prosenttiin, mikä antaa sinulle mahdollisuuden tehdä älykkäämpiä päätöksiä juomisen aikana.
BACtrack Companion App – Ilmainen BACtrack-sovellus tallentaa ja seuraa BAC-tuloksia ajan mittaan ja voi jopa auttaa sinua soittamaan Uberiin, jos sinun on tullut otettua liikaa.

Mitat 6.35 x 5.56 x 1.68 tuumaa
Paino 56 g
Mukana 3 suukappaletta
Paristo 1 AAA-paristo (ei sisälly)
Akun kesto 250 testiä
Sensor Technology Advanced BluFire® Sähkökemiallinen polttokenno
Lämpenemisaika Noin 10 sekuntia
Puhallusaika 5 sekuntia
BAC-alue 0,000-0,300 %

BACtrack C8 Mobilealkometri
149,00  (120,16  ALV0%)