Bluetooth kaiutin Pääkallo, musta

34,90  sis. alv 24%

Sunglasess Skull Original on langaton bluetooth kaiutin.
Musiikin toistamiseen bluetooth laitteista, kuten älypuhelimista, mp3-soittimista tai kannettavista tietokoneista. Laitteet, joissa ei ole Bluetooth-toimintoa, voidaan kaiutin liittää USB-tulolla tai 3,5 m: n liittimellä. Voit myös toistaa musiikkia suoraan muistikortilta microSD-korttipaikasta. Kaiuttimessa on myös sisäänrakennettu FM-radio. 

Varasto loppu

Kuvaus

Kun painat virtapainiketta, lähetät samalla kehotuksen pahaenteisellä naurulla, hampaiden valot vilkkuvat samaan aikaan. Kaiuttimelle on ominaista selkeä ja tehokas ääni. Laadukkaat äänen sävyt takaavat täyden mukavuuden nauttia suosikkimusiikistasi.
Tehokas litiumakku takaa jopa 10 tunnin kuunteluajan. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se lakkaa toimimasta kesken bileiden, sillä se voidaan ladata kaiuttimen takaosaan mikro-USB -liitännästä. Kaiuttimen hampaisiin on sijoitettu toiminnalliset painikkeet, joiden avulla kappaleita voi vaihtaa helposti.
Kaiuttimen koko on 13x13x10 cm, ja sen paino on vain 0,6 kg – joten voit mukavasti viedä sen mihin tahansa. Kaiutin on pakattu tyylikkääseen pahvilaatikkoon. Paketti sisältää myös: microUSB-kaapelin lataamiseen ja  Mini-jack 3,5 mm kaapelin.