HUAWEI FREEBUDS 4i TWS LANGATTOMAT ANC NAPPIKUULOKKEET, VALKOINEN

99,00  (79,84  ALV0%)

HUAWEI FreeBuds 4i -kuulokkeeet ovat muotoiltu käyttömukavuus edellä. Kuulokkeet voidaan yhdistää nopeasti muihin laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin Bluetoothin kautta äänipuhelujen soittamiseksi sekä musiikin kuuntelemiseksi. 10 mm dynaaminen elementti, kaksi mikrofonia ympäristön melun vaimentamiseksi puheluiden aikana, eteenpäin suuntautuva aktiivinen melunvaimennus (ANC) ja läpikuuluvuus-tila tuottavat kristallinkirkkaan äänen. Pienitehoisen ratkaisun ja 55 mAh akun ansiosta HUAWEI FreeBuds 4i -kuulokkeilla on pitkä akun käyttöaika. Latauskotelo tukee pikalatausta.

Toimitus 2–14 päivää.

Tuotetunnus (SKU): DA_5862317191 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Aktiivinen melunvaimennus HUAWEI FreeBuds 4i -kuulokkeiden sensorit vaimentavat ja estävät melua aktiivisesti. Kaksoismikrofonit ovat sijoitettu tuulen aiheuttamaa häiriöääntä tehokkaasti häivyttäviin rakosiin. Erityinen äänentehostusteknologia sekä AI noise reduction -teknologia voivat taltioida puheäänesi tarkasti jopa ruuhkaisessa ympäristössä. Kuule ja tule kuulluksi selkeästi joka puhelussa.

10 tuntia kuuntelua ja pikalatausteknologia HUAWEI FreeBuds 4i -kuulokkeilla voit kuunnella musiikkia yhtäjaksoisesti jopa 10 tuntia.* Alan johtavalla pikalatausteknologialla saat 4 tuntia lisää kuunteluaikaa vain 10 minuutin latauksella.* Täydellistä, kun olet kiireen keskellä.

Kristallinkirkas ääni 10 mm dynaaminen elementti ja herkkä polymeerikomposiittirakenne tuovat korviisi instrumenttien harmoniat, selkeän lauluäänen, iskevän basson sekä hienosäädetyn äänen.

Avaa ja yhdistä Avaa latauskotelo ja älypuhelimesi näyttöön ilmestyy ponnahdusikkuna, joka kehottaa muodostamaan pariliitoksen HUAWEI FreeBuds 4i -kuulokkeiden kanssa*. Kun olet liittänyt laitteet kerran yhteen, kuulokkeet yhdistyvät automaattisesti puhelimeesi tai tablettiin latauskotelon avaamalla. (Tätä ominaisuutta tuetaan älypuhelimissa ja -tableteissa, joissa on EMUI 10.0. Muita laitteita tuetaan bluetooth-yhteydellä.

Läpikuuluvuus-tila Sinun ei tarvitse ottaa kuulokkeita pois kuullaksesi ympäristön äänet ja kommunikoidaksesi toisten kanssa. Paina kuuloketta pitkään ja voit vaihtaa läpikuuluvuus -tilaan.

Tunnistaa kosketuksen tarkasti Kaksoisnapautus -Toista/keskeytä musiikki, Kaksoisnapautus -Vastaa/lopeta puhelu, Pitkä painallus -ANC päälle tai pois/läpikuuluvuus-tila. Kuulokkeissa on sisäänrakennetut kosketusanturit, jotka mahdollistavat painallus-ja napautusohjauksen tarkan algoritmin avulla. Kuuntele musiikkia, vastaa puheluihin ja ja estä melua yksinkertaisilla napautuksilla.

Lyhyt viive Lyhyen viiveen ansiosta ääni ja kuva suosikkipelissäsi pysyvät tasatahdissa, antaen sinulle kilpailullista särmää voittoon.

Premium Design and 24/7 mukavuus Ovaalin muotoinen latauskotelo on kompakti sekä uniikki muotoilultaan ja sen sileä pinta tuntuu miellyttävältä kädessä. Tyylikkäät Ceramic White, Carbon Black tai Red viimeistelevät trendikkään ilmeesi päivin ja öin. Ergonomisesti suunnitellut HUAWEI FreeBuds 4i -kuulokkeet istuvat korviin tukevasti. Erittäin kevyet korvanapit vähentävät paineen tunnetta korvissa, jopa tuntien käytön jälkeen. Käytä niitä mukavasti -koko päivä.

HUAWEI FREEBUDS 4i TWS LANGATTOMAT ANC NAPPIKUULOKKEET, VALKOINEN
99,00  (79,84  ALV0%)