Ale!

BlueParrott C300-XT, Bluetooth-monoKuulokkeet, mallikappale

89,00  (71,77  ALV0%)

-Melunvaimennus 80 %
-Puheaika yli 10 tuntia
-Valmiusaika 13 vuorokautta
-Mukautettava Parrott Button -painike
-Kestävä IP54-luokiteltu rakenne
-Hands-free-vastaaminen/puhelun ohittaminen
-Langaton kantama jopa 100 m
-Bluetooth-versio 5.0

Mallikappale!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): DA_9158237525 Osastot: ,

Kuvaus

Kun työpaikalla on runsaasti häiritsevää melua, mutta joudut silti soittamaan kollegoille tai asiakkaille ja keskittymään parhaasi mukaan, puhelun selkeys on erityisen tärkeää. Kuulokkeen melunvaimennus on 80 %, joten kuulet ja sinua kuullaan, olipa työympäristösi miten vaativa tahansa.

Yli 10 tunnin puheajalla ja jopa 13 vuorokauden valmiusajalla nämä Kuulokkeet>Bluetooth ovat koko päivän kestävä ratkaisu, joka ei petä. Mikäli tarvitset hienovaraiset Kuulokkeet>Bluetooth, joita voi käyttää julkisilla paikoilla, sekä luokkansa johtavia ominaisuuksia tehostamaan tuottavuutta ja yhteistyötä kollegojen kanssa, nämä Kuulokkeet>Bluetooth antavat parhaat ominaisuudet kummassakin luokassa: huippuluokan BlueParrott-ominaisuudet kompakteissa kuorissa. Push-to-talk-toiminnon ansiosta voit napauttaa Parrott ButtonTM -painiketta yksityispuhelua tai ryhmäkeskustelua varten.

Kuulokkeissa on BlueParrott VoiceControl™ -toiminto, jonka ansiosta niitä voi käyttää ilman käsiä. Voit siis keskustella kollegojen ja asiakkaiden kanssa turvallisesti ja esteettömästi. Joudutko vastaamaan puheluun, kun kädet ovat täynnä, tai jättämään puhelun vastaamatta, kun teet jotakin paikan päällä? Sano vain sana.
Parrott Button™ -painiketta voi käyttää push-to-talk-keskusteluihin, ja lisäksi kuulokkeiden käyttötapaa voi optimoida räätälöimällä Parrott Button™ -painikkeen toimintaa, jolloin pääset suosikkitoimintoihisi tai eniten käytettyihin toimintoihin yhdellä painalluksella. Pomon pikavalintanumero tai kollegat, joille soitat usein, puhelun mykistäminen ja muuta – kaikki tämä yhdellä painalluksella. Mukavat, kevyet ja vesi- ja pölytiiviyden osalta IP54-luokitellut Kuulokkeet>Bluetooth suunniteltiin käytettäväksi aamusta iltaan, olipa työpaikka sisällä tai ulkona ja ilma hyytävä tai helteinen.