APPLE WATCH SERIES 3 38MM HOPEA/VALKOINEN SPORT

149,00  (149,00  ALV0%)

Apple Watch Series 3 38mm, mukana tulee valkoinen ranneke.

  • Alumiinirunko
  • Uusi tuplaydinprosessori, joka nopeuttaa sovellusten toimintaa
  • Täydellinen urheilukello, älykkäillä ominaisuuksilla
  • Älykäs aktiivisuuden seuranta
  • GPS ja korkeusmittari
  • watchOS 6 on entistä intuitiivisempi ja älykkäämpi
  • Akku: 99%
  • Kunto A
  • Takuu 12kk

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): DA_6168536843 Osasto:

Kuvaus

Seuraa urheiluharrastustasi luotettavilla mittareilla ja pysy yhteydessä muihin myös liikkeessä ollessasi vallankumouksellisen Apple Watch Series 3 -älykellon avulla. Kauniin ja ajattoman kuoren sisältä löytyy parannettu sykkeenmittaus, älykäs valmennustoiminto ja GPS-seuranta. Älykellossa on kestävä alumiininen runko.

Muotoilu
Keraaminen rakenne ja minimalistinen muotoilu tekevät älykellosta tyylikkään lisän urheiluvarusteisiisi. Täysin suljetun rakenteen ansiosta Apple Watch Series 3 -älykello kestää vettä, joten voit pitää sen ranteessasi uinnin aikana. Ääniaallot pitävät veden poissa kaiutinaukosta ja sulkevat kosteuden pois kellon sisältä. Kello ei sovellu vesiurheilulajeihin, kuten vesihiihto tai sukellus, joissa se altistuu kovalle vedenpaineelle.

Käyttö
Älykellon käyttö on erittäin intuitiivista ja näytöllä navigointi sujuvaa. Watch 3 -kellossa on erityinen fontti ja tuplattu näytön kirkkaus, jotka tekevät tekstin lukemisesta helpompaa. Voit zoomata ja skrollata näytöllä helposti digitaalista säätönuppia pyörittämällä. Säätönuppia painamalla palaat kotinäytölle.

Näyttö
Kellon näytöltä voit lukea viestejä, soittaa tai vastaanottaa puheluita ja seurata urheilutavoitteidesi edistymistä. Valitse kustomoitu kellonäkymä laajasta valikoimasta.

WatchOS 8 -käyttöjärjestelmä
Voimakkaampi 64-bit tuplaydinprosessori kykenee säilyttämään muistissa 10 käytetyintä sovellusta ja aukaisemaan ne välittömästi tarvittaessa. Valitse mieluisa vaihtoehto parannelluista kellonäkymistä ja nauti sulavista animaatioista ja käyttäjäystävällisestä ohjauksesta. Käyttöjärjestelmä takaa myös nopean WiFi- ja Bluetooth-yhteyden vallankumouksellisen langattoman W2-sirun ansiosta.

Älykäs urheiluvalmennus
Apple Watch Series 3 -älykello tukee sinua urheiluharrastuksessasi älykkäiden valmennus- ja aktiivisuusmittaustoimintojen avulla, joissa on uusia ominaisuuksia uintiin, päivittäinen tavoite ja jakomahdollisuus.

Sykemittari
Paranneltu sykemittari mittaa lepo-, kävely- ja urheilusykkeen ja ilmoittaa sen selkeästi näytöllä. Kello myös kerää tietoa terveydentilastasi ja ilmoittaa mahdollisesta piilevästä rytmihäiriöstä.

Sovellukset
Hengitys-appi muistuttaa tekemään päivittäisen rauhoittumisharjoituksen. Kelloon on saatavilla myös kolmansien osapuolten terveyssovelluksia, jotka esimerkiksi muistuttavat säännöllisestä veden juonnista, istumisen vähentämisestä ja optimaalisesta nukkumaanmenoajasta.

Mahtava musiikkikokemus
Kuuntele lempisoittolistojasi tai anna Sirin valita sinulle sopiva kappale uudistetun Apple Music -sovelluksen avulla, joka luo automaattisesti soittolistoja lempikappaleistasi ja mahdollistaa 40 miljoonan kappaleen suoratoiston suoraan kellosta.

Yhteensopivuus: Tämä malli on yhteensopiva iPhone 6S -älypuhelimen ja tätä uudempien mallien kanssa.

Myyntipakkaus sisältää:
– Kello
– Ranneke
– Magneettinen latauskaapeli (1m)