Digitalisointi.com on nyt DigiAura

NES Production Oy:n Digitalisointi.com-palvelu on palvellut asiakkaita toukokuusta 2019 alkaen nimellä DigiAura ja entistä laajemmalla palveluvalikoimalla. Toimintaa pyörittää Digipalvelu Aura Oy.

”Havaitsimme asiakkaidemme huutavan tarpeen kaiken maailman digidigin ohjauksessa, laitteiden asennuksessa ja käyttöönoton opastuksessa. Digitalisointi ei yksin pystynyt vastaamaan tähän, vaan meidän oli hankittava leveämmät hartiat ja enemmän taitajia tiimiimme. Tämä näkyy nyt täysin uudistuneessa ilmeessä Sirkkalankadun toimipisteessä sekä verkossa”, kertoo toinen Digitalisointi.comin yrittäjistä, Johan Ekman.

Nyt palveluvalikoimasta löytyy aiemman digitoinnin lisäksi myös monenlaisten digilaitteiden huoltopalvelut, laitteiden käyttökuntoon saattaminen asiakkaan kotona tai työpaikalla sekä käytön opastaminen. ”Jokainen uudessa DigiAurassa työskentelevistä on aina ollut oman sukunsa ATK-apuri, jolta on kysytty apua ja kikkoja. Laajennamme nyt tämän palvelun myös muiden saataville. Moni asiakas ei yksinkertaisesti osaa käyttää ostamiensa laitteiden ominaisuuksia eikä sukulaisilla välttämättä ole aikaa avustaa. Nyt DigiAuran osaajat voi tilata paikalla opastamaan ja ohjeistamaan.” kertoo Jani Nieminen.

DigiAura tarjoaa asiakkaiden tarpeisiin uusia tietokoneita tai myös huollettuja laitteita uutta huokeammalla hinnalla. Asiakas voi selata valikoimaa verkkokaupasta ja tietenkin myös ostaa sen Sirkkalankadun kivijalkaliikkeen lisäksi suoraan verkosta. DigiAura haluaa tehdä yhteydenoton kynnyksen olemattomaksi. Nyt ”IT-nörteiltä” avun kysyminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Eikä DigiAuran henkilökunta puhu ”tekniikkajargonia”, vaan ihan ymmärrettävää suomen kieltä.

– DigiAura
Digipalvelu Aura Oy

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00